Katri Filppula Mieli & keho

Palvelut

Monipuoliset palveluni sinua varten

Keho jumissa? Mieli solmussa?
Kaipaatko enemmän harmoniaa ja sopusointua elämääsi?
Suorituskeskeinen stressaava elämäntapamme saa meissä usein aikaan sekä kehon, että mielen solmuja.
Tuen sinua kattavilla palveluillani kohti mielen harmoniaa ja kehon rentoutta.

Katso alta esittely palveluistani.

Kysy tarjousta tarjoamistani psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin koulutuksista sähköpostilla pt.katri@gmail.com. Koulutan myös etänä. (Zoom)

Ajankohtaista osiosta löydät tarjolla olevat ryhmät ja kurssit.

low-angle photo of pink and orange balloons

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Lyhytterapiassa asiakas itse valitsee aiheen, johon hän kaipaa muutosta tai uusia näkökulmia.

Lyhytterapia tarjoaa tukea elämän solmukohdissa. Siinä asiakas on itse oman elämänsä asiantuntija. Terapeutti ei tarjoa vastauksia vaan auttaa kysymyksillään asiakasta reflektoimaan itseään ja elämäänsä.

Lyhytterapialla pyritään kasvattamaan itsetuntemusta, tukemaan tunnetaidoissa, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja, löytämään itsestään voimavaroja ja auttamaan kriisivaiheissa.

Lyhyterapiassa saat tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi turvallisen yhteyden kautta.

Terapeuttina minua on kutsuttu maanläheiseksi ja turvalliseksi.

Lyhytterapian hinta on 65e/60 min.
Kysy pakettitarjousta useammasta kerrasta.

Lyhytterapia onnistuu myös etänä videoyhteydellä.

Asiakaspalautteita:

Luottamus ja yhteys muodostui verkon välitykselläkin minusta hienosti. Koin keskustelumme hyödylliseksi tähän kohtaan elämääni.
Katri on uteliaan kiinnostunut, valpas, sekä omaa laajan ihmiskuvan ja ihmistuntemuksen. Luottamusta herättävä olemus luo turvaa.
Katri osaa ohjata lempeästi kohti itseä, omia arvoja, kuuntelemaan tunteita ja tarpeita sekä kehon tuntemuksia. Samalla haastaen kysymyksillä jotka laittavat miettimään asioita syvällisemmin myös mielen tasolla.
Katrista huokuu välittömyys ja halu olla avuksi. Tilannetaju sekä kyky kuunnella asiakkaan tarpeita luo tilan, jossa on hyvä olla.
Katrin kanssa työskennellessä tuntui että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nopeasti syntyi yhteys, johon laskeutui luottamus ja turva.
Katrin luova ja valpas työskentelytapa antoi tilaa suunnan/rytminmuutoksille hämmennyksen hetkelläkin. Itse koin sen tärkeänä elementtinä ja se lisäsi kuulluksi ja nähdyksi tulemisen kokemusta.
Katri osasi myös hienosti sanoittaa ja tuoda näkyväksi aistiherkkyyden vaikutuksia erilaisissa vuorovaikutus- ja ryhmätilanteissa. Kun itse sanoitin omia haasteitani, tuntui että Katri osasi avata niihin laajemman ikkunan, josta tarkastella asiaa ikäänkuin uudessa valossa.
Sana kanssakulkija kuvaa mielestäni hienosti Katrin tapaa lähestyä ja kohdata ihminen. Vaikka tapasimme vain kolme kertaa verkon välityksellä, tunsin tietynlaista haikeutta kun viimeinen istunto loppui. Tunsin tavanneeni merkityksellisen persoonan.
– Tomi

Sain lyhytterapiasta tukea ajankohtaisiin asioihin. Se antoi uusia näkökulmia ja toivoa oman elämäni jatkoa varten.
Suosittelen ehdottomasti lyhytterapiaa. Toisen näkökulmat voivat avartaa paljon omaa tilannetta ja näkökulmia, jolloin voi löytää uusia keinoja käsitellä omia haasteita elämässä.
Katri omaa hyvät vuorovaikutus ja tunnetaidot, on aidosti läsnä ja halukas auttamaan asiakasta.
Olen kiitollinen lyhytterapiasta. Voin suositella Katria ehdottomasti kaikille jotka haluavat löytää turvallisen ja läsnäolevan henkilön, jonka kanssa voi käydä myös haastavia teemoja lävitse.
-Pauli89

Tiesin Katrin entuudestaan ja mietin miten keskusteluyhteys tästä johtuen meillä avautuisi. ”Huoleni” oli turha . Oli helppo puhua. En kadu yhtään että valitsin lyhytterapian ja Katrin.
Katrilla oli myös käytettävänään monenlaisia keinoja joilla päästiin tunteisiin ja elämän möykkyihin kiinni. Sellaiset keinot ei tulisi kaverin kanssa mieleen, saatika yksin.
Asioiden uusien kulmien, mitä lyhytterapiasta on saanut, prossesointi vie aikaa, mutta oivalluksia on tullut ja se on mukavaa. ❤️
Katri on rauhallinen ja tyyni keskustelija. Hän seuraa asiakasta aktiivisesti ja osaa ottaa tilanteeseen sopivia keinoja keskustelun avuksi. Tykkäsin niistä.
Tunsin että pystyin hänen kanssaan puhumaan avoimesti hankalistakin asioista. Sain kuulla häneltä lohduttavia asioita itsestäni. Sellaisia joita ei itse osaa ajatella tai on unohtanut. Paikalle oli mukava tulla kun tiesi että odotetaan.
Juttuun päästiin nopeaa eikä aikakaan aina meinannut riittää. Se kertoo minusta paljon. ❤️
Kiitos Katri. Olet oikealla alalla.
– Katri

 

 

low-angle photo of pink and orange balloons

Tunne- ja keholähtöinen itsetuntemusohjaus

Itsetuntemusohjauksessa vahvistetaan yhteyttä ajatusten lisäksi tunteisiin ja tunnekehoon. Itsetuntemus ei ole vain sen tietämistä, millainen olen. Se on myös sen tunnistamista, mitä tunnen.

Tässä ohjauksessa keskitytään vahvemmin tunteisiin ja kehotietoisuuteen kuin ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa.

Moni havahtuu elämässään jossain kohtaa kysymykseen: ”Kuka minä oikeasti olen?” Se voi olla vahvakin kokemus siitä, ettei oikein tiedä kuka oikeasti on.

Itsetuntemusohjauksessa saat mahdollisuuden oppia tunnistamaan paremmin tunteitasi. Opit myös ilmaisemaan niitä.

Ohjauksessani on mahdollista tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi, turvallisen yhteyden kautta.

Ohjauksessa pääset tunnetasolla lähemmäs itseäsi ja sitä kuka oikeasti olet.

Ohjaajana olen maanläheinen ja turvallinen.

Itsetuntemusohjauksessa huomioidaan emotionaalinen turva ja sen tärkeys tunteiden kanssa.

Tunne- ja keholähtöisen itsetuntemusohjauksen hinta on 65e/60 min.

 

 

low-angle photo of pink and orange balloons

Kurssit ja ryhmät

Tunne- ja keholähtöisissä terapia- ja itsetuntemusryhmissäni vahvistetaan yhteyttä ajatusten lisäksi tunteisiin ja tunnekehoon.

Ryhmässä on mahdollista tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itseänään turvallisen yhteyden kautta.

Ryhmät ovat aina kokemuksellisia ryhmiä ja niissä harjoitellaan tunnetaitoja käytännössä, ei vain pelkän teorian kautta. Käytän ryhmissäni myös NLP:n työkaluja.

Ohjaajana olen maanläheinen ja turvallinen. Ryhmissäni huomioidaan emotionaalinen turva ja sen tärkeys tunteiden kanssa.

Ajankohtaiset tiedot tunnetaito- ja itsetuntemusryhmistä löydät ajankohtaista osiossa.

Voit kysyä lisää ”ota yhteyttä” – lomakkeen kautta.

low-angle photo of pink and orange balloons

Klassinen hieronta

Tarjoan myös klassista ja urheiluhierontaa vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Monipuolinen kokemukseni ja ammattitaitoni auttavat sinua kokonaisvaltaisesti. Annan tarvittaessa venyttely- ja liikkuvuusohjeita hieronnan jälkeen.

Kohtaan myös hieronta-asiakkaani kokonaisvaltaisesti, en vain fyysisella tasolla.

Yhteystiedot

 Puhelinnumero: 040 768 4265

Sähköposti: pt.katri@gmail.com