Katri Filppula Mieli & keho

Artikkeli 2

16.10.2020 | Yleinen | 0 Kommenttia

10 erityispiirrettä, jotka tekevät minusta minut. Toivottavasti nämä auttavat sinua tutustumaan minuun hieman enemmän.
💗 Olen erityisherkkä. Tietoisuus siitä on auttanut minua hyväksymään herkkyyttäni sekä ilmentämään sitä entistä enemmän.
🧍‍♀️Omaan vahvan kehotietoisuuden ja kehoaistin. Se auttaa minua laajentamaan tietoisuuttani ja tekemään parempia valintoja.
Kehotietoisuuden vahvistaminen onkin yksi työni ydin, jonka avulla autan asiakkaitani kohti elinvoimaisempaa, autentisempaa elämää.
🧎‍♀️Meditoin eli istun hiljaisuudessa lähes päivittäin vähintään 10-20 minuuttia. Se auttaa minua tunnistamaan paremmin tarpeitani ja tunteitani kaiken ympäriltä tulevan hälinän ja aistimusten lävitse.
📕 Kiinnostun helposti uusista asioista. Näen tutkittavan asian ensin palasina, jotka eivät liity yhteen. Sitten palapelin palaset alkavat liittyä yhteen ja kuvasta tulee lopulta selkeä ja kirkas. Tämä prosessi herättää minussa innostusta ja kiinnostusta yhä uudelleen.
🏎 Olen ambivertti. Pidän ihmisten seurasta, esiintymisestä ja läsnäolevista kohtaamisista, mutta vastapainoksi kaipaan omaa aikaa ja yksin olemista. Olen toisaalta äärimmäisen rauhallinen, mutta välillä revittelen karting-radalla tai pikajuoksu-radalla tukka hulmuten.
🤝 Sairastuin nuorena vakavaan paniikkihäiriöön, joka haittasi elämääni suuresti. Sain siihen ammattiapua ja nyt olen saanut elää ilman paniikkihäiriötä jo yli 15 vuotta.
🌸 Olen kokenut uupumuksen. Siitä toipuminen oli raskas, mutta opettava ja kasvattava matka kohti itseäni. Ilman sitä matkaa en tekisi tätä työtä mitä nyt teen.
🦋 Uskon rehellisyyteen ja avoimuuteen.
Reippaan ja täydellisen kuvan sijaan,
näytän tietoisesti epätäydellisyyttäni. Näytän myös niitä asioita, joissa epäonnistun. Avaan myös keskeneräisiä asioitani, joista en ole ollenkaan varma. Näytän epävarmuuttani. Näytän, että kaipaan välillä apua ja tukea toisilta.
🧶 Pidän kaikesta luovasta tekemisestä. Maalaan, piirrän, ompelen, neulon ja kirjoitan. Kirjoitan kirjaa, joka on vielä pahasti kesken. Uskon sen kuitenkin valmistuvan vielä joku päivä.
🥰 Minussa on vahvaa äidillisyyttä. Olen aina pitänyt lapsista ja nuorista. Olenkin saanut hoitaa ja kasvattaa omien lisäksi useita sijaislapsia.
Toivottavasti tämä auttoi sinua tutustumaan hieman minuun. Ehkä toisella kertaa lisää.
Mitkä erityispiirteet tekevät sinusta sinut?

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

women's black crew-neck top

Tietoa minusta

Kehon ja mielen ammattilainen

Kiitos, että tulit sivulleni. 
Olen Katri Filppula.
Ihminen on aina kiinnostanut minua. Olen tutkinut ihmisyyttä monelta eri tasolta. Olen käynyt myös oman kasvumatkani sisäisen lapsen kanssa turvattomuudesta turvaan. En vain pelkästään analysoiden itseäni vaan kokemuksellisesti, kehollisesti. 
Kokemukseni mukaan keho ja mieli liittyy vahvasti yhteen ja siksi niissä ilmeneviä haasteita tai oireita pitäisi lähestyä kokonaisuutena. 
Haluan auttaa sinua kohti kehon rentoutta ja mielen harmoniaa. 
Lue lisää palveluista Palvelut – sivulta.

Viimeisimmät artikkelit

Avainsanat

Ota yhteyttä!

Katri Filppula
040 768 4265

pt.katri@gmail.com